Dela ut pennor på mässor och events

Home / Dela ut pennor på mässor och events

Dela ut pennor på mässor och events

Varje år så sker det många olika typer av mässor och events runtom i Sverige och de har teman om allt mellan himmel och jord. Medan vissa mässor handlar om en viss bransch, till exempel båtar eller returpapper så handlar andra om mer breda teman där samma företag ändå kan vara med, som till exempel en havsmässa och en miljömassa.

Som företag är det alltid bra att delta i olika events och mässor då det är ett effektivt sätt att visa framfötterna, att låta kunder och blivande medarbetare se vem man är liksom är ett tillfälle att känna av marknaden, dess trender och nyheter. Var därför uppmärksam på vad som organiseras under året då varje tillfälle kan ha mycket positiva följder för ditt företag.

När man deltar i en mässa brukar man ha ett eget bås där man introducerar sig själv bland branschfolk och kunder och det finns ett antal saker man kan göra för att dra åt sig uppmärksamhet liksom lämna ett extra gott intryck.

Ett sådant är att dela ut gratisprodukter med firmans namn på dem och ju mer användbara de är desto längre kommer reklamen att vara verksam. Få saker är så praktiska som pennor, man kan aldrig hitta dem när man behöver dem så detta är en av de mest uppskattade gåvorna.

Under mässor brukar många föra anteckningar över vad de ser och lär sig så om man delar ut pennor kommer de att användas med en gång. Missa därför inte tillfället att göra bra reklam för dig själv och få folk att ha positiva känslor gentemot ditt namn tack vare dessa pennor.

En annan fördel med att dela ut pennor på mässor är att de är lätta att transportera och tar lite plats i båset. Därför kan man ha med sig extra många och dela ut riktigt generöst – det kommer att betala sig i längden.