Pennor med tryck

Home / Pennor med tryck

Pennor med tryck

Penna kommer ifrån det gamla latinska ordet för fågelfjäder och härstammar från bruket att doppa just pennor i färg eller bläck för att nedteckna saker. Människan har använt skrivdon sedan urminnes tider och även om pennor idag ser mycket annorlunda ut jämfört med antiken eller medeltiden så är deras syfte fortfarande detsamma.

Trots att vi idag kan göra anteckningar, skriva och läsa liksom rita på mobiler och surfplattor så föredrar fortfarande de flesta människor den gamla hederliga skrivmetoden att använda en penna.

Där mobilen kan tappas bort och surfplattans batteri tar slut varar en penna länge och man kan använda dem i princip överallt. En snabb anteckning på en pappersservett eller i marginalen på en tidning är ett lika bra sätt att nedteckna ett namn eller en shoppinglista som i ett regelrätt anteckningsblock, vilket gör pennan till ett extremt användbart föremål.

Det är just därför som pennor är så perfekta för marknadsföring då alla människor i alla åldrar och yrkesgrupper kan använda dem och de alltid kommer att uppskattas som en gåva.

Dessutom är det mycket lätt att ha med sig pennor var man än befinner sig så även om man plötsligt skulle träffa en potentiell kund kan man alltid producera en gratispenna.

En penna må vara smal och smidig men samtidigt finns där tillräckligt med utrymme för att man skall kunna sätta sin logo på dem och man kan även få med viktig information om hur en person kan ta kontakta, till exempel via hemsida eller telefonnummer.

Pennor finns i olika modeller och man kan välja precis vilken man tycker bäst om för att använda som gratisreklam. Det är alltid bra att anpassa sin beställning efter målgruppen men när det kommer till just pennor är det ganska svårt att hamna fel eftersom alla människor i alla branscher använder detta lilla skrivdon.