Bra pennor för ett gott intryck

Home / Pennor med tryck / Bra pennor för ett gott intryck

Bra pennor för ett gott intryck

En penna är ofta räddaren i nöden när en människa behöver samla in viss information. Det kan handla om viktiga telefonnummer, att anteckna ett registreringsnummer vid en bilolycka, ett namn och mejl vid ett romantiskt, tillfällig möte, anteckningar vid en mässa eller föreläsning eller helt enkelt något att klottra med när man sitter i telefonkö.

Det finns en myriad av anledningar och deras gemensamma nämnare är just pennan! Papper finns det ju olika former av: baksidan av en kartong, en näsduk eller servett, ett block eller en tidning men pennan, den är alltid en!

Vill du därför göra ett gott intryck så köp pennor med tryck då de alltid kommer att komma till användning för mottagaren, vad anledningen än är.

Det finns många olika typer av pennor men om du bestämmer dig för att ha reklampennor att dela ut är det mycket viktigt att välja bra kvalitet.

Köp pennor som fungerar

Om man får en penna som inte fungerar kan det vara mer irriterande än någonsin eftersom det just är vid plötsliga tillfällen man ofta behöver dem.

Har man fått en penna blir man först glad, det är alltid kul med presenter, men om det sedan visar sig när man illa kvickt måste skriva något att pennan inte fungerar förvandlas glädjen snabbt till irritation. Där kunden tänkt på dig med tacksamhet blir ditt namn nu ett svärord!

Bra kvalitet ger alltid ett gott intryck, vad det än är, och får dessutom omgivningen att se dig som givmild och kvalitetsmedveten. Du är ett proffs, du vet att alltid ha bra produkter, du är inte en snåljåp.

Se därför till att ha pennor med tryck som är sköna att skriva med, som är hållbara och som räcker länge. På sätt har du genast gett en bra bild av sig själv och det kan vara en avgörande faktor när en klient väljer just dig och dina produkter,