Pennor som passar alla

Home / Pennor som passar alla

Pennor som passar alla

Pennor är alla till för att skriva och rita men det som är så roligt med dem är att det finns så många olika sorter. Det finns enkla blyertspennor i gammal skolstil och modesta kulspetspennor av det mest klassiska slaget samtidigt som det finns fantasifulla tuschpennor i regnbågens alla färger och dyrbara bläckpennor som är rena samlingsobjekt.

Man kan använda en penna för att hastigt krafsa ner ett namn eller ett nummer eller att högtidligt skriva på ett internationellt handelsavtal. Det finns med andra ord pennor för alla åldrar och användningsområden och det är det som gör just denna vara till en så perfekt reklamprodukt.

Om man väljer att beställa pennor med tryck för att sedan ge bort dem som profilreklam för sitt företag är det bra att tänka på vad det är man vill med dem. Självfallet handlar det om att synas och att marknadsförda sig själv men för att reklamen skall vara så effektiv som möjligt är det viktigt att man är medveten om sin målgrupp.

Viktigt med kvalitetspennor

Låt oss ta ett dåligt och ett bra exempel. Låt säga att du befinner dig på en viktig konferensresa där du skall vara en av gästtalarna som representant för ditt företag. Deltagarna är kostym- och dräktklädda affärsmän och kvinnor som alla jobbar i branschen och nu är det dags för dig att dela ut dina gratispennor.

Du börjar nu, glad i hågen, gå runt och dela ut klatschiga tuschpennor i illgrönt och rosa. Visst är det kul att få gratisvaror och presenter men i ärlighetens namn så är det troligt att du kommer att göra ett intryck av att vara ganska obetänksam. Om du istället har med dig lite finare bläckpennor av god kvalitet kommer du att skapa helt andra tankar då du framstår som både medveten om var du befinner dig liksom noga med kvaliteten. Se därför alltid till att välja rätt sorts penna vid rätt tillfälle.